Bim - Revit

BIM - Revit

Vi hjælper jer med jeres Revit projekt. 

At tegne i BIM (Building Information Modeling) kan både spare tid og sikre et konsistent tegningsmateriale.   At have 3d modellen viser potentielle problemområder på tværs af faggrupperne og giver mulighed for at finde den bedste løsning i projekteringsfasen frem for en lappeløsning under udførelsen.  Modellen bliver en database, hvor relevant information kan hentes ud både under projektering, udførelse og drift af bygningen.  

Kom i gang med BIM – Revit:

Overvejer I at skifte over til at tegne i Revit, men ved ikke om fordelene er store nok? Så hyr os som konsulent og find ud af det. Vi hjælper jer med et konkret projekt og lærer gerne fra os undervejs. 

Hjælp til BIM – Revit:

Brug for en ekstra hånd? Vi hjælper gerne med at starte et projekt op og få det afleveret, eller giver en ekstra hånd gennem hele projektet. 

Certified Professional 

Gennem Autodesk Officielle testcenter er jeg:  

Revit Architecture 2012 - Certified Associate og

Revit Architecture 2012 - Certified Professional 

Programmer

Vi råder over alle relevante programmer i Autodesk pakken 

Autodesk® Revit® Architecture

Autodesk® Revit® MEP 

Autodesk® Revit® Structure

Autodesk® 3ds Max® Design

AutoCAD®

AutoCAD® Architecture

AutoCAD® MEP 

Autodesk® Structural Detailing

Autodesk® Showcase®

Autodesk® SketchBook® Designer

Case study:

Amager hospital:

Amager hospital er bygget over en periode på mere end 100 år. Hospitalet ønskede et samlet tegningsmæssigt overblik over bygningerne. Og da de samtidig ønskede et overblik over deres energiforbrug, valgte de at få tegnet en BIM/Revit model af hele hospitalet. Herved har de fået et konsistent og opdateret tegningsmateriale samt en dynamisk database, hvor de kan hente relevant information ud, fx antal radiatorer, watt forbrug for hele hospitalet eller en enkelt etage, eller eludtag – så nu ved de fx, at der er 1261 EDB stik og samlet 10712 udtag.

Projektet er lavet for Arkitektfirmaet MW A/S www.arkmw.dk, der stod for projektet samt opmålingen  - vi stod for BIM/Revit modellen

Overblik over hele hospitalet

I en BIM/Revit model har man styr på, hvor eludtag sidder, hvilken type de er, og hvor mange der er – det er rart når man har et, men et must når man har 10712 (se Video)

Hovsjö HUB:

Projektet består af ombygning af en eksisterende skole, der ligger en times kørsel uden for Stokholm.

Bygningen skal blive et nyt omdrejningspunkt i bebyggelsen – en HUB

Vi stod som Revit-freelancer for at lave en faseopdelt model, der blev brugt under hele designfasen og til projekteringen. Projektet er lavet for LOOP.bz 

Hovsjö HUB - Bærende  Struktur

 Video - faseopdelt Revit model

I starten af projektet brugte vi også modellen til at lave en film om nogle af de overordnede tanker med projektet og skitser af, hvordan disse tanker kunne få fysisk form (se Video).